11 redenen om zaken te doen
met Koninklijke Oosterberg 

Uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek

Koninklijke Oosterberg heeft de eerste plaats behaald in het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek van BouwKennis.
In de BouwKennis Score Card Klanttevredenheid geven E-installateurs aan in welke mate zij tevreden zijn over hun groothandel(s). In de categorie elektrotechnische groothandels heeft Oosterberg op 11 van de 14 ondervraagde punten de hoogste score behaald. Dat zijn dus 11 redenen om zaken te doen met de beste elektrotechnische groothandel van Nederland.

Nr. 1 Nakomen van afspraken

Bij Oosterberg doen we wat we beloven! Dat is geen loze kreet, dat is wat onze klanten telkens weer van ons vinden. En gaat er onverhoopt toch een keer iets mis, dan lossen we het naar tevredenheid op.

Nr. 2 Goede service en snelle klachtafhandeling

Bij Oosterberg staan onze klanten op nummer 1. Dagelijks streven we met een persoonlijke aanpak naar een optimale service want jouw klantbeleving moet gewoon goed zijn. Problemen pakken we snel en adequaat op, het is tenslotte al vervelend genoeg als er onverhoopt een keer iets misgaat.

Nr. 3 Prijs

Oosterberg biedt een goede prijs en scherpe aanbiedingen voor al jouw elektrotechnische materialen, industriële componenten en beveiligingsproducten.

Nr. 4 Zorgeloos geleverd

Kies je voor Oosterberg, dan kies je voor een snelle levering van al je bestellingen en een betrouwbare bezorging aan huis of op een van onze 20 vestigingen of 14 afhaallocaties. Iedere bestelling, groot of klein, verdient de beste zorg. Bij Oosterberg rijden we daarom uitsluitend met eigen chauffeurs. Zo garanderen we een betrouwbare en snelle levering, een persoonlijke relatie met jou als klant en de kortste weg naar een oplossing bij vragen of verbeterpunten.

Nr. 5 Oosterberg voor kwaliteit

Bij Oosterberg streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke kwaliteit in service en producten te bieden, iedere dag weer. Kies je voor Oosterberg dan kies je voor:

  1. Ongeëvenaarde kwaliteit
  2. Betrouwbare service
  3. Klantgerichte aanpak

Nr. 6 Oosterberg blinkt uit in professionaliteit

Met Oosterberg als groothandel heb je de zekerheid dat je kunt vertrouwen op de expertise van meer dan 400 professionals. Stuk voor stuk bevlogen vakmensen die met hun kennis en ervaring voor je klaarstaan om jou verder te brengen. Onze professionaliteit zit in onze:

Deskundigheid: We beschikken over een team van ervaren professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied. Betrouwbaarheid: Op ons kun je rekenen. We komen onze afspraken na en leveren kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Klantgerichtheid: We stellen onze klanten centraal en doen er alles aan om jou tevreden te stellen. Goede communicatie: We communiceren helder en transparant, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Nr. 7 Meedenken met de klant

Hoe fijn is het wanneer je iemand hebt die vooruitdenkt, dingen voor je regelt en uit handen neemt? Dat kan alleen met een partner die begrijpt hoe het vak werkt. Hoe jouw werkdag eruitziet, zodat we daarop kunnen inspelen met slimme diensten. Vakmensen begrijpen elkaar. Zo zorgen we op onze manier voor een zorgeloze werkdag waarop je méér projecten afrondt.

Nr. 8 Kennis van zaken

Ook voor kennis van de installatiebranche moet je bij Oosterberg zijn en die kennis delen we graag met jou via trainingen, webinars en advies op maat. Zo helpen we je om jouw werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Nr. 9 Innovatiekracht

Oosterberg houdt je in beweging, iets wat je best letterlijk mag nemen. Want stilstand kost geld. We zorgen voor continuïteit en innovatie, zodat mensen en projecten dóór kunnen. Op tijd beschikken over precies het juiste, dát is cruciaal. We denken met en voor onze opdrachtgevers aan de lange termijn. Slimme keuzes maken met het oog op de toekomst. Zo brengen we elkaar én ons mooie vakgebied telkens verder.

Nr. 10 Duurzaamheid

Samen met leveranciers en klanten hebben we een belangrijke rol verworven in het elektrificeren en verduurzamen van Nederland. Een positie die we met aandacht en trots vervullen en elke dag versterken met ons enthousiaste team van vakidioten.

Nr. 11 Algemene tevredenheid

Zeg je technische groothandel, dan zeg je Koninklijke Oosterberg. Al 130 jaar brengen wij, de mensen van Oosterberg, klanten en hun projecten vérder. Met de beste producten, precies op de juiste plaats op het juiste moment, maar ook met een flinke dosis vakkennis. Wij helpen vooruitdenken en vooruitkijken, om samen innovatief te ondernemen en álle kansen en mogelijkheden te benutten.
“Bij Oosterberg streven we ernaar om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Deze eerste plaats bevestigt dat wij hier ook in slagen. Daar zijn we enorm trots op.”

Algemeen directeur George Rietbergen

Wil je ook bij een organisatie werken, waar klanttevredenheid ontzettend hoog scoort? Bekijk onze openstaande vacatures.