Slimme IT-oplossingen: ze lijken vanzelfsprekend, maar zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf. Onze IT-afdeling is dan ook nauw bij onze business betrokken en vormt de spil in de vele multidisciplinaire projecten. Een vooruitstrevend softwarelandschap is een middel om te kunnen concurreren en daarom investeert onze organisatie veel in IT. In de toekomst wordt die focus alleen maar sterker. Je krijgt als IT’er bij Oosterberg dan ook volop de kans om slimme IT-oplossingen te ontwikkelen én jezelf keer op keer uit te dagen.

Werken binnen IT

Onze IT-specialisten vormen samen een regie-afdeling: om het applicatielandschap te managen werken we samen met diverse gespecialiseerde partijen. Deze manier van werken levert een prettige dynamiek op en creëert een uitdagende werksfeer: van elke sparringpartner valt weer iets te leren. Het Oosterberg IT-team is grofweg opgedeeld in twee onderdelen: infrastructuur (serverpark, cybersecurity, werkplekken etc.) en business (transport, warehousing, e-commerce, CRM, ERP, etc.).
Beide zijn van essentieel belang om de continuïteit van Oosterberg te waarborgen en vormen een voorwaarde om groei te realiseren. Vanuit deze verantwoordelijkheid is ons IT-team van begin tot eind betrokken bij de uitdagingen waar Oosterberg voor staat.
IT vacature Oosterberg Apeldoorn
IT vacature Oosterberg Apeldoorn

Onze DNA

Kennis in de breedte én in de diepte. Dat is wat onze mensen kenmerkt. Daarnaast zijn hart voor de zaak en eigen verantwoordelijkheid minstens zo belangrijke eigenschappen. Ondernemerschap zit in het DNA van Koninklijke Oosterberg. Dat merk je in ons dagelijks werk. Felix: “Het team bestaat uit mensen die iets van hun werk willen maken. Als ze kansen zien, dan pakken ze die. Het werk is inhoudelijk uitdagend, maar de prettige sfeer en goede onderlinge verhoudingen dragen ook bij aan het werkplezier. Iedereen is open, geïnteresseerd in elkaars werk en altijd bereid om kennis te delen. Ook is er natuurlijk volop ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen.”

Interesse in een IT-functie bij Oosterberg?

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar frisse blikken en ideeën. Spreekt een vaste werkplek in de regio Apeldoorn je aan en ben je benieuwd naar de high tec omgeving die we bieden? Ontdek onze vacatures en reageer direct!

Wil je meer weten?

Neem contact op als je meer wilt weten over vacatures of mogelijkheden op onze IT-afdeling. Bel, mail of whatsapp!

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

“Ik werk al sinds 2007 bij Oosterberg. Wat het voor mij interessant maakt is de hoge mate van betrokkenheid bij het bedrijf en de grote diversiteit aan werkzaamheden. De projecten waar we mee bezig zijn overstijgen de diverse afdelingen en hebben echt invloed op het bedrijfsresultaat. In veel andere IT-functies ben je met afgebakende taken bezig, maar hier hebben we een brede focus. Daarnaast is er zeker ook ruimte om de diepte in te gaan. Die combinatie spreekt me aan.”

- Felix Bouwman, Hoofd IT

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?