Heb jij de tip voor ons?

Komt jouw 'tip-kandidaat' bij ons op gesprek, dan ontvang je een keuze cadeaukaart van ons t.w.v. 50,-. *

Komt degene in dienst dan krijg je van ons nog eens 150,- aan een keuze cadeaukaart naar keuze.*

Ontdek de kracht van jouw netwerk

Hoe kun je iemand aandragen?

Tip een kandidaat-binnendienst en laat hem/haar solliciteren bij Koninklijke Oosterberg

Zorg dat bij de sollicitatie wordt aangegeven dat de kandidaat door jou enthousiast is gemaakt en regel dat jouw contactgegevens daarbij worden vermeld.

Je kunt iemand zelf aandragen

Mail je eigen contactgegevens en de gegevens van de kandidaat die je wilt aanbrengen. Informeer hem of haar dat we mogelijk contact gaan opnemen.  

Vul bovenstaand formulier in

Vul bovenstaand formulier in en vermeld jouw eigen contactgegevens, de gegevens van de kandidaat die je wilt aanbrengen en voor welke vestiging. Informeer hem of haar dat we mogelijk contact gaan opnemen.

* Leidt jouw tip tot een arbeidsovereenkomst en is de nieuwe medewerker binnendienst door de proeftijd van 1 maand heen, dan ontvang je van ons een extra 150,- bonus, uit te keren in een keuzecadeaukaart

Uitkering bonus

Maylou Laconi

Wil je eerst iets overleggen voordat je iemand aandraagt?

Bel, mail of app met mij of met de vestiging

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.

Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.

Hoe is het om te werken bij Koninklijke Oosterberg?

Disclaimer:

  1. Koninklijke Oosterberg behoudt zich het recht voor om zonder enige melding vooraf de voorwaarden te wijzigen of met deze aanbrengbonus te stoppen.
  2. Wij zullen zelf bepalen of de aangedragen kandidaat passend is en hij /zij uitgenodigd gaat worden. Hier kunnen geen verdere rechten aan worden ontleend.
  3. Op dit moment is deze actie bedoeld voor het aandragen van een nieuwe collega voor de vacature van binnendienst medewerker op de volgende vestigingen (zie www.werkenbijoosterberg.nl/aanbrengbonus). Mocht je voor andere vestigingen een nieuwe collega willen aandragen mag dat uiteraard ook, maar dan keren wij geen aanbrengbonus uit. Uiteraard zullen wij je daarvoor wel hartelijk danken!
  4. Wanneer een kandidaat door meerdere personen is aangemeld, dan kan alleen de eerste aanbrenger voor deze actie in aanmerking komen.