Wie zoeken wij?

Personen met passie die bij willen dragen aan het succesvol uitbouwen van de business unit beveiliging en zo onderdeel uitmaken van de groeistrategie van Koninklijke Oosterberg.

Wil jij hier onderdeel van worden? Bekijk onze openstaande vacature

Oosterberg is een snel groeiende groothandel met 400 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland, een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Naast een elektrotechnische groothandel, zijn wij inmiddels ook een groothandel in beveiliging. Binnen dit specialisme bieden we een breed assortiment artikelen en een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. 


Onze groothandel beveiliging heeft een ruim assortiment producten, zoals camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms. Hierbij spelen wij in op de groeiende vraag vanuit de markt naar deze artikelen. De klant kan onder andere bij ons terecht voor producten van de merken Paxton, Maasland, Comelit en Hikvision. Bij onze groothandel beveiliging vind je zowel beveiligingsmaterialen als  installatiematerialen. Of het nu gaat om UPS-en, batterijen, alarmkabels, buizen, clips, patchkasten, masten of  specifieke beveiligingsmaterialen: De klant hoeft slechts één bestelling te plaatsen en alle benodigdheden worden in één keer geleverd. Dit is niet alleen gemakkelijk en efficiënt, maar zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot.


We bieden technische ondersteuning met een speciaal team techneuten afkomstig uit de beveiliging. Wij faciliteren jouw activiteiten in de beveiliging optimaal, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. In 2023 gaan wij hierin nog een stap verder met het aanbieden van trainingen en opleidingen . Wil jij ons team versterken?

Jeroen Koenen en Leo Houwing (beveiliging Oosterberg)

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Bel, mail of app!

Jeroen Koenen

Hoofd beveiligingssystemen
+31682133023
Jeanine van Berkum

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Bel, mail of app!

Jeanine van Berkum

Corporate Recruiter
+31657164896

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.


Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.