Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als chauffeur?

Iedereen is welkom bij familiebedrijf Oosterberg! We bieden jou de vrijheid om te werken wanneer het jou uitkomt, of je nu een nachtuil bent of liever overdag de weg trotseert. Je kunt fulltime bij ons aan de slag en parttime werken is al mogelijk vanaf 8 uur per week.

Wat zijn onze pluspunten:

Vaste baan garantie!

Koninklijke Oosterberg bestaat al bijna 130 jaar en is een fijne, stabiele werkgever. We zoeken dan ook chauffeurs die graag voor een lange tijd bij ons familiebedrijf willen werken.

Vaste werktijden! Weet waar je aan toe bent.

Kies je voor dagdiensten, dan is je werkdag van 6.30 uur tot 15.15 uur. Omdat onze klanten na 15 à 16 uur zelf niet meer op de zaak of bouwplaats aanwezig zijn, zijn de werktijden nooit langer. Hierdoor bieden we onze chauffeurs stabiliteit voor een prettige werk-privébalans. Rijd je liever in de nacht, dan zijn je werktijden van 22.00 tot 7.00 uur.

Prima arbeidsvoorwaarden

Je functie valt onder de CAO Beroepsgoederenvervoer, loonschaal TLN. We hechten veel waarde aan een prettige werkplek en vinden het belangrijk dat jij als chauffeur in een goede vrachtwagen rijdt. Ook belangrijk:

 • Leuk werk in een groeiende organisatie;
 • Een goede werksfeer in een moderne werkomgeving;
 • Koffiegeld;
 • Bonussen (je maakt aanspraak op een totaal van bonussen van maximaal 1 tot 1,5 maandsalaris.);
 • Een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • 25 vakantiedagen;
 • Werkkleding- en schoenen;
 • Producten kopen met personeelskorting (o.a. zonnepanelen en smart home producten);
 • Korting op je fitness abonnement of meedoen met het fietsplan;
 • Kerstpakket, kerstgratificatie en meer....

Fulltime of liever parttime? Dag- of nachtdiensten? Alles is bespreekbaar!

We zoeken chauffeurs voor minimaal 8 uur per week. Wil je 40 uur per week werken? Heel graag! Houd je juist van afwisseling? Ook dat is mogelijk. Je kunt dan nachtdiensten (22.00 tot 7.00 uur) en dagdiensten (6.30 uur tot 15.15 uur) afwisselen of rouleren met de C- en CE vrachtwagens.

Nooit meer stil staan in je ontwikkeling?

Er zijn doorgroeimogelijkheden en je kunt zelfs op kosten van Oosterberg je CE-rijbewijs halen.

Superleuke collega's en een goede werksfeer!

De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We hechten veel waarde aan een prettige werkplek en vinden het belangrijk dat jij als chauffeur in een goede vrachtwagen rijdt. Daarom vernieuwen we ons wagenpark regelmatig. Daarnaast werken we met een gezellige club collega’s en houden we de lijnen kort. Als chauffeur schakel je direct met het Hoofd Transport. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Jouw kennis en goede ideeën zijn meer dan welkom.

Veilig werken

Werk je graag met goed materiaal en wil je daarnaast ook je eigen vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen voor je eigen rit? Wij werken met goed en net materiaal zoals het gebruik van een PDA, werkkleding en schoenen welke worden verzorgd door Oosterberg.

Spreekt jou dit aan?

Maylou Laconi

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Bel, mail of app ons!

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
06-10078424

Of vul dit formulier in!

Transport bij Oosterberg

Als chauffeur bij Koninklijke Oosterberg ben jij verantwoordelijk voor de aflevering van onze producten. Vanuit ons distributiecentrum in Apeldoorn verzorgen we zowel dag- als nachttransport, naar zowel onze vestigingen als klanten. Dit doen we met vrachtwagens met lange trailers (CE-rijbewijs) en C-bakwagens (C-rijbewijs) en bestelbusjes. Daarnaast vindt er dagelijks transport naar klanten plaats vanuit diverse vestigingen. Kortom: als chauffeur bij Oosterberg heb je veel mogelijkheden.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar C- en CE-chauffeurs. Ontdek onze vacatures, bekijk meer informatie over ons transport en reageer direct.

“Werken bij Oosterberg is heel afwisselend. Ik werk dag- en nachtdiensten en rijd zowel met de vrachtwagens met lange trailer als de C-bakwagens. Maar ook de verschillende soorten klanten maken dat het werk nooit verveelt. Als chauffeur krijg je bovendien veel vrijheid. Je krijgt een route mee en bent dan zelf verantwoordelijk. Bij vragen bel jij de planner, niet andersom. De sfeer onderling is goed: ik heb leuke collega’s. Onderweg bellen we elkaar regelmatig om even bij te praten.”

Judith van Schie, chauffeur

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen.

Kansen voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede balans tussen werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Wij zorgen voor een een gezonde basis voor iedereen.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?