Wij zijn trots op ons innovatieve distributiecentrum (DC). Onze WMS- en OSR-shuttle draagt bij aan de verdere professionalisering en verbreding van onze dienstverlening. Ons DC is het kloppend hart van Koninklijke Oosterberg waar alles met elkaar samenkomt. Van chauffeurs tot magazijnmedewerkers en van logistiek tot de verkoopvestigingen. Alles staat met elkaar in verbinding en dit zorgt voor veel dynamiek. Ook hier zijn we nog niet uitgegroeid en ontwikkelen we volop.

Wil je meer weten?

Bel, mail of whatsapp:

Jeanine van Berkum

Corporate Recruiter
+31657164896

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen.

Goede
arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijke baan in een stabiele werkomgeving met een fijne werksfeer. Een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je van ons een gratis warme maaltijd tijdens een late dienst! 

Kansen
voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.
Distributiecentrum magazijn Apeldoorn Oosterberg
Distributiecentrum magazijn Apeldoorn Oosterberg

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?