Als medewerker van de afdeling Marketing en Communicatie ben jij verbonden met alle afdelingen binnen Koninklijke Oosterberg. Je bent de schakel tussen hoofdkantoor, leveranciers en onze verkoopvestigingen. Samen met het team proberen we innovatief en creatief te bouwen aan ons merk. Ons imago en de samenwerking met en dienstverlening van onze klanten en leveranciers zijn voor ons zeer belangrijk. Zo blijven we de vriendelijkste en beste groothandel van Nederland.

Wil je meer weten?

Neem contact op als je meer wilt weten over vacatures of mogelijkheden op onze marketing of communicatieafdeling. Bel, mail of whatsapp!

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

Marketing en Communicatie

Onze Marketing en Communicatie is verbonden met alle afdelingen en vestigingen binnen Koninklijke Oosterberg. Samen met het team proberen we innovatief en creatief verder te bouwen aan ons merk! 

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen.

Kansen
voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede
balans tussen
werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Om te zorgen voor een gezonde basis voor iedereen, hebben we bij Koninklijke Oosterberg flexibele werktijden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?