Maak kennis met Felix, Hoofd IT bij Oosterberg. Ontdek hoe Felix en zijn team een onmisbare rol spelen in het ontwikkelen en ondersteunen van onze IT-infrastructuur. Lees hoe zij bijdragen aan groei, innovatie en een inclusieve werkomgeving binnen ons bedrijf.

Bij Oosterberg staat onze IT-afdeling centraal in alles wat we doen. Met de vele online bestellingen, zijn we afhankelijk van een goed functionerende IT-infrastructuur. Als IT stil ligt, dan ligt de hele organisatie stil.

Groei en innovatie

Felix Bouwman, Hoofd IT, werkt al ruim 15 jaar bij Oosterberg. “Doordat er veel wordt geïnvesteerd in IT, voelt het alsof ik inmiddels bij een totaal andere organisatie werk. We ontwikkelen voortdurend.” Dat moet ook wel, anders zouden we niet al 130 jaar bestaan en nog steeds groeien. We omarmen innovatie en creëren een inclusieve werkomgeving waarin ieders bijdrage van waarde is.

IT is van levensbelang voor onze organisatie
Onze IT-afdeling ondersteunt de dagelijkse processen en logistieke stromen van onze groothandel. “We werken nauw samen met de gehele organisatie om de wensen en doelen te begrijpen en te vertalen naar effectieve IT-oplossingen," vertelt Felix. “Het team bestaat uit twaalf zelfsturende mannen en vrouwen die enthousiast worden van IT. Uit het medewerkertevredenheidsonderzoek bleek dat onze afdeling hoog scoort op de bereidheid om elkaar te helpen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en is er ruimte om te groeien op basis van je interesses en vaardigheden.”  

Solliciteer direct!
Wil je deel uitmaken van een IT-afdeling die van vitaal belang is voor het succes van een dynamische groothandel? Bij Oosterberg vind je een team dat gedreven wordt door IT en dat graag samenwerkt aan uitdagende projecten. Met functies zoals Systeembeheerder & IT-servicedesk medewerker en Business System Analist, zijn er diverse mogelijkheden om je interesses en vaardigheden te benutten. Kom bij ons IT- team en maak een impact die telt.  Bekijk hieronder welke vacatures er op onze afdeling momenteel open staan:

Een breed scala aan IT-mogelijkheden

We zijn actief op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende functies, omdat we geloven in het belang van een diverse IT-afdeling. We zoeken mensen met een brede interesse in IT, die niet alleen gefocust willen zijn op een enkel specialisme. Momenteel hebben we een vacature voor een Systeembeheerder & IT-servicedesk medewerker. Dat gaat verder dan alleen vragen; ‘heb je je computer al opnieuw opgestart?’ Ook zoeken we een Business System Analist, een cruciale functie voor onze datagedreven organisatie. “Als lid van ons team krijg je de vrijheid om proactief aan de slag te gaan en te overleggen met de business om te bepalen waar de behoeften liggen. Je hebt bij Oosterberg veel eigen verantwoordelijkheid. Werkzaamheden moeten af, maar we kijken wel naar wie waar interesse in heeft. Neem dus initiatief.”

Maylou Laconi

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Bel, mail of app!

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.


Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.