Bouw jij mee aan onze nieuwe businessunit Klimaat en Ventilatie?

Koninklijke Oosterberg breidt haar scope uit. De groothandel ging onlangs al naast haar focus op elektrotechniek aan de slag met een businessunit Beveiliging en start nu een businessunit Klimaat en Ventilatie. Aan vakexpert Wouter Wijma de taak om de nieuwe bedrijfstak op te zetten. “Een prachtige kans!”, stelt hij. “We zijn voor deze tak bovendien hard op zoek naar nieuwe collega’s die hieraan mee willen bouwen.”

Wouter Wijma is al ruim dertig jaar verbonden aan de klimaat- en ventilatiebranche. “Ik heb gewerkt voor diverse leveranciers van cv-ketels, vloerverwarming, airconditioning, ventilatie en luchtbehandeling”, vertelt hij. “Daarnaast had ik een tijd lang een eigen consultancybedrijf met de focus op klantervaring en -tevredenheid. De laatste vier jaar was ik onder andere voorzitter van de branchevereniging Binnenklimaat Nederland.”

Klimaat en installatie
Oosterberg is één van de voornaamste spelers op het gebied van Elektrotechniek. Onlangs behaalde de groothandel nog de hoogste score op klanttevredenheid in het Bouwkennis klanttevredenheidsonderzoek in de groep Elektrotechnische groothandel. Wouter vertelt: “Het succes van Oosterberg is nauw verbonden met het succes van haar klanten en leveranciers. Oosterberg hecht veel waarde aan het investeren in relaties en brengt daarmee de wensen en behoeften van de markt in kaart. Vandaar dat we nu ook starten met deze nieuwe businessunit. De komende periode zal met name de bestaande woningvoorraad in Nederland verduurzaamd worden en wordt er ingezet op de energietransitie. Daarnaast zien we steeds meer de integratie van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Met een nieuwe businessunit Klimaat en Installatie spelen we in op deze ontwikkelingen. Uiteraard gaan we ook hierbij voor de hoogste score op klanttevredenheid.”

Collega’s gezocht
Wouter vervolgt: “We starten met het opzetten van een kenniscentrum op het hoofdkantoor van Koninklijke Oosterberg in Apeldoorn. Hiervoor zoeken we mensen met een technische achtergrond die gewend zijn om volledige installaties voor woningen uit te werken. Denk hierbij aan het kunnen opstellen van een warmteverliesberekening, koellastberekening en/of een ventilatiekanalenberekening. Ook gaan we op zoek naar een aantal buitendienstmedewerkers met ervaring in de HVAC.”
alt

Vacatures Klimaat en Ventilatie

Wouter - Business Unit Manager Klimaat en Ventilatie

“Oosterberg ziet dat de businessunit Klimaat en Ventilatie een groot potentieel heeft en investeert hier daarom enorm in”, stelt Wouter. “Als nieuwe collega krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan deze nieuwe tak van sport, om richting te geven en het nét even anders te doen. En dit alles bij een heel mooi, klantgericht familiebedrijf met een hele fijne werksfeer!”

Wil jij met Wouter meebouwen aan onze businessunit Klimaat en Ventilatie? Of wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op: