Maak kennis met Denise, een gewaardeerde collega binnen Oosterberg. Ontdek haar unieke achtergrond, boeiende taken en positieve instelling die haar een onmisbare schakel maken binnen ons bedrijf.

Van sollicitatie naar succes

Als gevolg van een verhuizing zocht Denise een baan dichter bij huis. Ze bezocht de website van Oosterberg en solliciteerde op de functie van Logistiek Coördinator. Hoewel dit niet helemaal was wat ze zocht, ontstond er toch een klik tijdens het sollicitatiegesprek. Niet lang daarna kreeg ze een telefoontje van Oosterberg met de vraag of ze geïnteresseerd was in een rol waarin ze zich kon bezighouden met Kwaliteit, Arbo en Milieu-vraagstukken. De klik en het wederzijdse vertrouwen waren er, en zo begon haar avontuur bij Oosterberg. Inmiddels is Denise al ruim 5 jaar bij ons en heeft ze ongelooflijk veel werk verzet, veel meer dan ze aanvankelijk had kunnen bedenken.

Geen dag hetzelfde

Wat maakt Denise zo speciaal? Laten we beginnen met haar achtergrond. Ze heeft een diploma in communicatiewetenschap en haar brede ervaring in verschillende functies in de supermarktbranche en HR hebben haar gevormd tot een veelzijdige professional. Als KAM-coördinator (Kwaliteit, Arbo en Milieu) bij Oosterberg is geen dag hetzelfde voor Denise. Haar taken variëren van het voorbereiden van ISO 9001-procedures tot het actualiseren van de RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) op verschillende locaties. Ze zit regelmatig met collega's om tafel om belangrijke KAM-vraagstukken te bespreken en neemt deel aan webinars over duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast werkt ze ook samen met preventiemedewerkers op onze vestigingen. Denise is een echte teamspeler die overal en met iedereen samenwerkt om de beste resultaten te behalen.

Dagelijks werkplezier

Wat maakt deze functie zo geweldig voor Denise? “Het is de diversiteit in mijn werkzaamheden en het contact met mijn collega's. Ik kom op verschillende plekken binnen Oosterberg en werk nauw samen met anderen” vertelt Denise. “Om eerlijk te zijn, zijn er weinig 'minpunten' te noemen. De uitvoerende taken liggen vaak bij anderen. Daardoor moet ik soms anderen
aanmoedigen om taken uit te voeren, maar dat hoort erbij.” Bovendien weet ze met haar positieve instelling en communicatieve vaardigheden anderen te motiveren, waardoor het team altijd vooruitgang boekt.

Oosterberg als werkgever

Als je Denise vraagt om Oosterberg als werkgever te omschrijven, zal ze je vertellen dat het een familiebedrijf is dat momenteel een enorme groeispurt doormaakt. “Voor mensen die graag willen meegroeien op hun vakgebied, is Oosterberg de ideale werkgever. De mogelijkheden om te leren en te groeien zijn eindeloos, en het bedrijf biedt een ondersteunende en dynamische werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontplooien.”

Leer Denise beter kennen

Om de balans tussen werk en privé te bewaren, sport Denise graag; hardlopen en wielrennen. “Het helpt me om mijn hoofd leeg te maken en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën. Ik vermijd ook het lezen van werkmail in mijn vrije tijd.” Denise geniet ook van lange wandelingen langs het water met haar jongste dochter in de wandelwagen en om haar oudste dochter te ondersteunen tijdens atletiekwedstrijden. Daarnaast is ze een liefhebber van films, fietsen en leest ze graag graphic novels.

Ontwikkeling

Hoewel Denise niet snel geïrriteerd raakt, vindt ze het vervelend als mensen afspraken vergeten. Ze hecht veel waarde aan collegialiteit en het nakomen van afspraken. Hetgeen waar Denise het meest blij van wordt in haar werk is de kans om voortdurend nieuwe dingen te leren en te
groeien. Door deel te nemen aan workshops en webinars blijft ze geprikkeld en creatief.

Denise bij Koninklijke Oosterberg KAMV

Wil je meer weten over onze afdeling KAMV?

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.


Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.