Een koffie met Maurice: Teamleider bij Oosterberg

Vandaag zitten we met Maurice Lucht aan tafel, teamleider Expeditie bij Oosterberg. Sinds december 2022 maakt hij deel uit van ons team. Na negentien jaar in de vleesindustrie te hebben gewerkt, vond hij het tijd voor iets nieuws. "Ik was voorman op mijn afdeling, en hoewel alles soepel verliep, miste ik de uitdaging," vertelt Maurice. "Toen zag ik de advertentie van Oosterberg op LinkedIn, en de warme sfeer die ze beloofden, sprak me meteen aan!"
(G)een typische werkdag
Voor Maurice draait elke werkdag om het aansturen van zijn team en het waarborgen van efficiëntie en kwaliteit van de expeditieafdeling. Als voetbalfanaat snapt Maurice als geen ander het belang van goede samenwerking. Zoals hij het zelf zegt: "Ik kijk naar wat er moet gebeuren en dan stuur ik alle teamleden aan. Ik zorg ervoor dat iedereen op de juiste plek zit, zodat we onze doelen kunnen halen." Het is een constante afwisseling tussen achter de computer zitten en aanwezig zijn op de werkvloer, waar Maurice de voortgang bekijkt en eventuele problemen aanpakt.
Samenwerking met collega's
Wat maakt Oosterberg speciaal voor Maurice? "Ik krijg veel energie van de manier waarop we hier als familie behandeld worden." zegt hij. "Iedereen telt mee, er wordt echt naar je geluisterd. En de sfeer is geweldig; ik heb nog geen dag zonder plezier gehad." Volgens Maurice is een goede samenwerking een belangrijke factor van het succes. Hij benadrukt: "Ik betrek mijn team overal bij, zodat ze weten wat er speelt en wat de toekomst brengt. We werken echt als een goed geoliede machine en dat zie je terug in de resultaten."
Een dag ruilen met...
Als Maurice de kans zou krijgen om een dag van rol te wisselen, zou hij graag meelopen met zijn leidinggevende. Hij legt uit: "Ik heb de ambitie om uiteindelijk door te groeien binnen het bedrijf. Het lijkt me interessant om te zien hoe mijn leidinggevende te werk gaat en welke beslissingen er worden genomen op een hoger niveau." Hij sluit tevreden af: “Mijn ambitie ligt binnen het bedrijf, en ik hoop nog vele jaren hier te blijven en bij te dragen aan ons succes.”
Koffie met Maurice
Wil jij deel uitmaken van ons hechte team bij Oosterberg? Bekijk dan nu de mogelijkheden binnen onze logistieke afdelingen en wie weet word jij wel een collega van Maurice!