Vandaag drinken we koffie met Yohnno, een gewaardeerd lid van het Oosterberg-team. Als een van de vriendelijke gezichten in de binnendienst, zorgt Yohnno ervoor dat klanten altijd met een glimlach worden geholpen.

Yohnno, 32 jaar, begon zijn avontuur bij Oosterberg in 2017 via een uitzendbureau. Voordat hij zijn weg vond naar de wereld van elektrotechniek, had Yohnno zijn wortels in de bruisende horecasector. Hij begon zijn reis bij Oosterberg en heeft sindsdien een vaste plek op kantoor, waar hij onder andere klantvragen beantwoordt, offertes maakt en orders in het systeem zet. Maar laten we niet vergeten dat er veel meer achter Yohnno schuilt dan alleen zijn werk.


In zijn vrije tijd is Yohnno niet alleen een echte gamer, maar ook een trotse vader die graag tijd doorbrengt met zijn zoontje. Het evenwicht tussen werk en privé is belangrijk voor hem, en hij weet dit goed te bewaren.

Een typische werkdag

Voor Yohnno begint de werkdag met een bakje koffie en een gezellig praatje met zijn collega's Bert en Bouwy. Na het checken van zijn e-mail, begint hij aan zijn dagtaak; klantvragen beantwoorden, offertes maken, levertijden uitzoeken en bestellingen verwerken. Gedurende de dag is er natuurlijk ook contact met klanten aan de balie wat zorgt voor leuke interacties.


Voor Yohnno is het de afwisseling, de uitdaging, en het feit dat geen dag hetzelfde is, wat maakt dat hij met veel plezier bij Oosterberg werkt. Bovendien waardeert hij de vriendelijke sfeer op kantoor en de mogelijkheid om snel te schakelen. "Ik had vroeger nooit gedacht dat ik het in een kantoorbaan zoals deze zo naar mijn zin zou kunnen hebben. Hoewel de werktijden erg regelmatig zijn, zijn de werkzaamheden dat juist weer niet. Soms komen dingen tussendoor en moeten ze snel geregeld worden. Je moet dus snel kunnen schakelen en je bent altijd lekker bezig. Geen dag is hetzelfde en geen dag is echt van tevoren uitgestippeld”, vertelt Yohnno enthousiast.

Uitdagende projecten

“Ik krijg er energie van als ik een project door mijn bijdrage soepel kan laten verlopen en zo de leiders van het project kan ondersteunen”, vertelt Yohnno. Het project wat hem het meest is bijgebleven was de levering van bekabeling en elektra voor een tennishal met een dak dat open en dicht kan. Het nakomen van deadlines en afspraken was hier van essentieel belang. “Het is dan een gaaf idee dat ik hier op mijn manier een bijdrage aan heb kunnen leveren.” zegt Yohnno.

Samenwerking met collega's

Samenwerking met collega's is een belangrijk aspect van Yohnno's werk. Hij werkt nauw samen met zijn collega's Bert en Bouwy. Omdat ze met elkaar aan hetzelfde blok zitten verloopt de samenwerking heel soepel. Het team kan gemakkelijk vragen aan elkaar stellen en veel van

elkaar leren. “Hoewel er een leeftijdsverschil is, hebben we het ook heel gezellig met elkaar.”, voegt Yohhno toe.

Om te schitteren in zijn functie bij Oosterberg is vriendelijkheid een must, volgens Yohnno. Daarnaast is het belangrijk om snel te kunnen schakelen en onder druk te kunnen werken. “Het is ook handig als je kennis van zaken hebt en up to date blijft met het werk, maar dat kan ook gaandeweg. Ik kom natuurlijk uit de horeca, dus bij mij is dat ook gaandeweg gegaan. Collega’s hebben mij daar goed in meegenomen." voegt Yohnno toe.


Voor degenen die overwegen om in de elektrische installatiebranche te werken, adviseert Yohnno om vooral gezellig en vriendelijk te zijn en gemaakte afspraken na te komen. De werksfeer bij Oosterberg is altijd goed, en dat is een belangrijk aspect van de bedrijfscultuur. “Maak je vooral niet te veel zorgen als je nog niet zoveel kennis hebt van de elektrotechniek, dat leer je gaandeweg.” zegt Yohnno.

koffietje met Yohnno - binnendienst

Een dag ruilen met chauffeur Freddy

Als Yohnno de kans zou krijgen om een dag van functie te ruilen met een collega, hoeft hij daar niet lang over na te denken. "Ik zou graag een dagje met onze chauffeur Freddy willen doorbrengen. Klanten prijzen Freddy altijd, en het zou voor mij een mooie gelegenheid zijn om klanten persoonlijk te ontmoeten. Ik heb nu natuurlijk wel veel contact met ze, maar ik zie sommigen eigenlijk bijna nooit." vertelt Yohnno.


Meer weten over de mogelijkheden op onze binnendienst afdeling? Of benieuwd hoe de afdeling eruitziet? Kom zelf ook eens langs voor een kop koffie.