Hoofdkantoor Oosterberg Apeldoorn werken bij vacature

Onze kantoorfuncties

Naast Marketing en Communicatie en HR kent Koninklijke Oosterberg uiteraard nog veel meer uitdagende vakgebieden, zoals IT, Inkoop, Logistiek en Data. Hieronder vind je verschillende interessante vacatures. Ons bedrijf groeit hard, waardoor er veel kansen zijn en regelmatig nieuwe vacatures ontstaan. Blijf ons dus in de gaten houden.

Wil je meer weten?

Bel, mail of whatsapp:

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen.

Kansen voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede balans tussen werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Om te zorgen voor een gezonde basis voor iedereen, hebben we bij Koninklijke Oosterberg flexibele werktijden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?