Als de vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland geven wij ook (elektro)technisch advies. Op de hoogte zijn van de laatste technische oplossingen en producten en de klant doelgericht adviseren. Dat is waar onze medewerkers zich hard voor maken.

Technische functies

Als de vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland geven wij ook technisch advies. Onze medewerkers met een technische achtergrond en opleiding zijn van groot belang voor onze klanten. Al onze verkoopvestigingen kunnen technisch advies geven over de producten of oplossingen die wij aanbieden. Daarnaast hebben een aantal medewerkers een specialisme, zoals industrie, e-commerce, duurzaamheid of domotica. Op al deze gebieden kunnen we de klant van dienst zijn. Ook binnen het DC kennen we verschillende technische functies.
Technische vacature industrie techniek Oosterberg Apeldoorn

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen

Kansen voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede balans tussen werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Om te zorgen voor een gezonde basis voor iedereen, hebben we bij Koninklijke Oosterberg flexibele werktijden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?