Werken bij Koninklijke Oosterberg is meer dan een baan.

Bij Koninklijke Oosterberg gaat ondernemen en familie hand in hand. Je komt te werken bij een sociaal bedrijf waar het welzijn van de mensen erg belangrijk is. Een organisatie waar je impact hebt op de verdere elektrificering van heel Nederland. Waar nog voldoende kansen liggen om echt een meerwaarde te kunnen leveren. 

Bekijk hieronder wat wij zoal te bieden hebben qua primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden én (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden.

Wil jij meer weten of heb je een specifieke vraag? Bel, whatsapp, mail of neem contact met ons op via de chatfunctie onderaan de site of vul het formulier in.

Neem contact met ons op!


Wat bieden we?

Lees hieronder nog meer over wat je van ons kunt verwachten over werken bij Koninklijke Oosterberg en echte verhalen van collega's.

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent:

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Potential programma

Dit programma staat in het teken van de persoonlijke ontwikkeling en groei van jou als medewerker. We focussen op onderlinge verbinding, het delen van kennis en het vergroten van vakinhoudelijke vaardigheden.

Ontwikkeling

Als medewerker heb je de mogelijkheid om een-op-een coaching en/of een opleiding te volgen. Ook begeleiden we jou wanneer je door wilt groeien naar een andere functie binnen de organisatie, via een op maat gemaakt ontwikkeltraject.

Trainingen

Om ervoor te zorgen dat jouw kennis aansluit bij de markt, neem je regelmatig deel aan trainingen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld product trainingen of salestrainingen.
doorgroei ambitie Oosterberg werken bij commercieel

Van stagiair naar vestigingsleider

“Na mijn afstudeerstage in 2008 ben ik bij Oosterberg blijven werken. Vanuit de functie van accountmanager groeide ik op jonge leeftijd via een ontwikkeltraject door naar vestigingsleider. Inmiddels voelt Oosterberg een beetje als mijn eigen bedrijf. Dit zorgt ervoor dat ik met volle energie kan presteren. Na tien jaar bij Oosterberg wilde ik op 36-jarige leeftijd eens iets anders proberen, buiten het bedrijf. Maar na een jaar raakte ik toch weer in een open gesprek met Oosterberg. Vanwege de fijne cultuur en de grote ontwikkelingen binnen het bedrijf maakte ik bewust de stap terug.”

Jeroen Koenen (Vestigingsleider)

Beloftes worden waargemaakt

“Toen ik in 2011 bij Oosterberg startte was er nog geen afdeling Industrie. Wel waren er plannen hiervoor en ik kreeg de ruimte om hierin door te groeien. Inmiddels geef ik zelfstandig technische support aan onze industriële klanten. Vaak lukt dit vanaf mijn werkplek, maar ik kom ook bij klanten over de vloer om direct problemen op te lossen.
Oosterberg staat voor openheid, eerlijkheid en beloftes die worden waargemaakt. Binnen deze goede sfeer is er veel vertrouwen over en weer en krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Zo volg ik naast mijn werk de HTS-opleiding Technisch Systeemmanagement. Oosterberg geeft mij de ruimte en biedt zelfs afstudeeropdrachten hiervoor."

Martijn Kroes (Product Specialist Industriële Automatisering)

Werken en opleiding Oosterberg
Oosterberg footer
job alert

Relevante vacatures ontvangen in je mailbox?