Flip Oosterberg hoofdkantoor Apeldoorn innovatie

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. De deuren staan voor jou open. Zo werken we samen aan de groei van onze organisatie. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.
Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.

Oosterberg
gelooft dat grootschaligheid wel degelijk samen kan gaan met persoonlijk contact en flexibiliteit. We investeren in relaties en brengen daarmee de wensen en behoeften van de markt in kaart. Onze producten en diensten passen we daarop aan. Het succes van Oosterberg is nauw verbonden met het succes van onze klanten en leveranciers, daar zijn we van overtuigd. Wederzijdse afhankelijkheid zien wij als kracht die we willen omarmen en ten volle benutten. Dit is essentieel voor het voortbestaan van ons allen op de lange termijn.

Onze missie en visie

Voor wie omhoog kijkt, zijn geen grenzen

Werken bij Oosterberg vacature cultuur

De unieke 'Oosterbergcultuur'

De cultuur binnen Oosterberg is uniek. Dat moet je echt zelf ervaren! We kennen een fijne persoonlijke sfeer waar iedereen meetelt en meedenkt. Er zijn korte lijnen en er is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Om onze cultuur te behouden werken we op basis van onze vijf kernwaarden: We zijn in alles de vriendelijkste, onze oplossing gaat verder dat jij verwacht, we zijn net iets anders dan je denkt, we willen voor iedereen het beste en we staan 24/7 voor iedereen klaar.

Van Piano en orgel

In 1893 startte de eerste generatie Oosterberg een piano- en orgelhandel in Zutphen. In de jaren ’20 werd Oosterberg distributeur van Philips en breidde de handel zich uit naar radio’s, televisies en huishoudelijke apparatuur.

Naar installatiemateriaal

Het specialisme elektrotechniek ontstond in de jaren ‘70, toen installatiematerialen aan het assortiment werden toegevoegd. Halverwege de jaren ‘80 veranderde de strategie van Oosterberg, waarin zij zich exclusief bezig ging houden met elektrotechniek en de opmars voor het huidige succes begon.

Historie

Sinds 1893

Onze collega's aan het woord

"Werken bij Oosterberg, is van je hobby je werk maken!"
Martijn Lips
Commercieel medewerker binnendienst
"Bij Oosterberg staan competenties en ambities centraal in plaats van een knellend functieprofiel."

Marleen Vloedgraven-Vos
Directeur P&O

"Bij Oosterberg kijken ze naar iemands mogelijkheden."

Peter-Jan Ruiter
Facilitair Coördinator

"De ondernemersgeest zie je terug in elke laag van het bedrijf."
Jeroen Koenen
Vestigingsleider

Onze kernwaarden

Relevante vacatures ontvangen in je mailbox?