Binnen onze organisatie hebben we te maken met verschillende soorten transport. ’s Nachts beleveren we vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn met drie à vier vrachtwagens met lange trailers de twintig Oosterberg-vestigingen en een aantal nachtklanten. Dezelfde vrachtwagens verzorgen overdag het lengtetransport: we leveren hiermee die artikelen die de vestiging zelf niet kan vervoeren, zoals zonnepanelen, omvangrijke meterkasten en grote aantallen producten. Elke vestiging heeft eigen chauffeurs die overdag in een C-bakwagen de klanten in de omgeving van de vestiging beleveren. De klanten van de vestigingen in de regio Apeldoorn – Zutphen, Almelo, Zevenaar, Ede en Zwolle – beleveren we met dertien C-bakwagens vanaf het distributiecentrum. Onze C-chauffeurs zijn ambassadeurs van Oosterberg bij de klant: zij kennen onze klanten en denken met hen mee. Met 35 tot 45 stops per dag hebben zij een zeer afwisselende functie.

Aantrekkelijke werktijden

Onze nachtchauffeurs werken van 22.00 tot 7.00 uur, onze dagchauffeurs van 6.30 tot 15.15 uur. Omdat onze klanten na 15 à 16 uur zelf niet meer op de zaak of bouwplaats aanwezig zijn, zijn de werktijden nooit langer. Hierdoor bieden we onze chauffeurs stabiliteit voor een prettige werk-privébalans. Hou je juist van afwisseling? Ook dat is mogelijk. Je kunt dan nacht- en dagdiensten afwisselen of rouleren met de C- en CE-vrachtwagens.

Een fijne werkplek

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We hechten veel waarde aan een prettige werkplek en vinden het belangrijk dat jij als chauffeur in een goede vrachtwagen rijdt. Daarom vernieuwen we ons wagenpark regelmatig. Daarnaast werken we met een gezellige club collega’s en houden we de lijnen kort. Als chauffeur schakel je direct met het Hoofd Transport. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Jouw kennis en goede ideeën zijn meer dan welkom. En ook niet onbelangrijk: jouw salaris is conform het transport cao, passend bij jouw werkervaring. Als je alleen je rijbewijs C hebt is het mogelijk om CE te behalen, betaald door Oosterberg.

Wil je meer weten?

Bel, mail of whatsapp:

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
+31610078424

Transport bij Oosterberg

Als chauffeur bij Koninklijke Oosterberg ben jij verantwoordelijk voor de aflevering van onze producten. Vanuit ons distributiecentrum in Apeldoorn verzorgen we zowel dag- als nachttransport, naar zowel onze vestigingen als klanten. Dit doen we met vrachtwagens met lange trailers (CE-rijbewijs) en C-bakwagens (C-rijbewijs) en bestelbusjes. Daarnaast vindt er dagelijks transport naar klanten plaats vanuit diverse vestigingen. Kortom: als chauffeur bij Oosterberg heb je veel mogelijkheden.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar C- en CE-chauffeurs om ons team te versterken. Ontdek onze vacatures en reageer direct.

“Werken bij Oosterberg is heel afwisselend. Ik werk dag- en nachtdiensten en rijd zowel met de vrachtwagens met lange trailer als de C-bakwagens. Maar ook de verschillende soorten klanten maken dat het werk nooit verveelt. Als chauffeur krijg je bovendien veel vrijheid. Je krijgt een route mee en bent dan zelf verantwoordelijk. Bij vragen bel jij de planner, niet andersom. De sfeer onderling is goed: ik heb leuke collega’s. Onderweg bellen we elkaar regelmatig om even bij te praten.” - Judith van Schie, chauffeur

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen.

Kansen voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede balans tussen werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Om te zorgen voor een gezonde basis voor iedereen, hebben we bij Koninklijke Oosterberg flexibele werktijden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.