Bij Koninklijke Oosterberg staan de mens en de relatie centraal. Dit is het meest voelbaar binnen onze commerciële functies. Onze buiten- en binnendienstmedewerkers staan continu in contact met onze klanten en overige relaties. Onze kernwaarde ‘Wij staan 24/7 voor iedereen klaar’ begrijpen zij als geen ander. Of het nu gaat om key accounts, industrieklanten of regionale klanten: bij ons is niemand een nummer. Zo bieden wij onze klanten echt een meerwaarde.

Werken als accountmanager

Je voelt je verbonden met jouw klanten en weet als geen ander wat er bij hen speelt en waar je ze mee van dienst kunt zijn. Ondernemerschap, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou de sleutelwoorden in deze functie. Je volgt de ontwikkelingen bij klanten en prospects in jouw rayon nauwlettend, bezoekt ze met regelmaat, speelt in op hun vragen en wensen.
commercieel accountmanager binnendienst Oosterberg vacature
commercieel binnendienst Oosterberg vacature

Werken als
commercieel medewerker binnendienst

Jij voelt je thuis in een snelgroeiende elektrotechnische omgeving. Je zorgt voor een juiste begeleiding, planning en sturing van het orderproces. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van sales en inkoop zodat er afspraken worden gemaakt die werken voor onze klanten, leveranciers en jouw collega’s. Je bent oplossingsgericht, klachten vertaal jij naar advies en klantgerichte oplossingen, elke klant beëindigt het telefoongesprek met een glimlach. Net zoals jij zelf altijd doet!

Wil je meer weten over mijn functie als commercieel medewerker elektrotechniek?

Bekijk de filmpjes waarin ik specifieker inga op een aantal vragen. Je mag mij ook altijd bellen of mailen!

< Rob Zwijgers

Commercieel medewerker elektrotechniek
0165 556388

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij versterken onze organisatie door te investeren in onze medewerkers - zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei en samenwerken. Naast opleidingen en trainingen bieden we ontwikkeltrajecten waarmee je intern door kunt groeien naar een andere functie en coaching. Kortom, we zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze mensen

Kansen voor iedereen

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat gelooft in kansen voor iedereen. Bij Oosterberg is iedereen gelijkwaardig. We streven ernaar om transparant en oprecht naar elkaar te zijn. Inclusiviteit en diversiteit dragen bij aan een creatieve en innovatieve werkomgeving. Alleen zo kunnen we kennis met elkaar delen en van elkaar leren.

Een goede balans tussen werk en privé

De grens tussen werk en privé is voor iedereen anders. Om te zorgen voor een gezonde basis voor iedereen, hebben we bij Koninklijke Oosterberg flexibele werktijden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?